lunes, 31 de diciembre de 2012

TOCA FER BALANÇ DEL 2012....


El 2012 ha estat novament com l’any anterior intens i molt productiu.

La CIÈNCIA l’he feta:

El mes de gener participant com a ponent a la VI Reunió del UNIGROUP a Palma de Mallorca, presentant la ponència: "Tratamiento pre y postquirúrgico de las prótesis unicompartimentales y femoropatelares",

El mes de febrer fent una conferencia sobre: “Actualitzacions del Tractament de Fisioteràpia de l’espatlla” a la Facultat de ciències de la Salut Blanquerna

El mes de Maig fent la Ponència: "Patologia de l'espatlla en la 3a i 4a edat" en la Jornada Col·legial: Abordatge pràctic de la fisioteràpia en Geriatria a l’Auditori del Campus de la Comunicació - Poblenou de la UPF i també el mateix mes de maig vaig fer la Conferència:"Abordatge del tractament de fisioteràpia d'espatlla: Evolució i actualitzacions" a la Universitat de Lleida,

El mes de setembre  fent la conferència a Girona sobre: FISIOTERÀPIA: FEM PREVENCIÓ I FEM SALUT! i també conferència al Hadfun Meeting  a Begues, presentant:  “Prevention of pain in cello musicians”,

El mes d’octubre fent la conferència sobre: Tractament de Fisioteràpia de les inestabilitats d'espatlla a la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia, a més de seguir-hi formant part de la Junta de la societat i col·laborant en l’organització i gestió de les diferents activitats de la mateixa (http://www.scfisioterapia.cat)

La DOCÈNCIA l’he feta:

He seguit impartint classes a la UIC (http://www.uic.es) com a professor col·laborador, a la FUB (http://www.fub.edu) donant algunes hores de postgrau. Però la nova aventura d’aquest any ha estat començar a impartir docència a l’estranger a França (http://www.tminstitute.fr) On he realitzat 8 formacions específiques d’espatlla, un total de 112 hores de vol, en diferents indrets: Toulouse, Rennes, Perpignan i Paris.Una nova experiència molt enriquidora!


La DIVULGACIÓ:

He seguit col·laborant al programa “Els matins” de TV3 (http://www.tv3.cat/elsmatins/videos/fisioterapia), ha estat la meva segona temporada en el Programa “TOT ÉS POSSIBLE” de RAC1 amb l’Elisenda Camps fent la secció “El Fisio a Casa” (http://www.rac1.cat) i he participat al DIFT el dia de la Fisioteràpia.
Vaig treure el meu segon llibre: “Els Secrets del Fisioterapeuta” amb Viena editorial i novament gaudint fent un munt de presentacions i vivint una extraordinària diada de Sant Jordi.



I l’ASSITÈNCIA:

He seguit fent bullir l’olla tant a la consulta, com a l’Hospital de l’Esperit Sant on tinc la sort de liderar un Gran EQUIP de Fisioterapeutes, el FISIOTEAM.
Però ara ja cal posar la mirada al 2013, amb nous reptes, moltes ganes i molta il·lusió. Em seguiré aplicant la fórmula que tinc a mitges amb el meu psicòleg, el Pep Marí i que tans bons resultats ens porta:

GANES DE MILLORAR+HUMILITAT+ORDRE=ANAR PROGRESSANT

A més d’una frase que s’ha posat de moda darrerament: “Ànims i endavant: Pit i collons!”


No hay comentarios: