viernes, 7 de diciembre de 2012

8è CONGRÉS DE LA SOCIETAT CATALANO BALEAR DE FISIOTERÀPIA

El dissabte 24 de novembre es va celebrar el 8è Congrés de la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia, que novament va ser un èxit de participació amb més de 200 assistents.

Enguany van ser novament 4 taules rodones i els temes foren: Síndromes Cervicogèniques, Actualització de l'Abordatge de l'ICTUS, Aixeca't Prevenció de les Caigudes i Activitat Física i Esport: les Lesions del Corredor.

L'speech inaugural ens el va fer l'ex marxador i Gran campió Valentí Massana que ens va dir:

"M'he guanyat la meva vida amb poca roba, movent els malucs i marxant per camins. Molèsties i dolors han format part del meu camí i el paper del fisioterapeuta va ser clau a la meva carrera"

El President de l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques, el Sr. Àlvar Net, va dir-nos: "que estava orgullós de què la Societat de Fisioteràpia fos de les més actives de totes les que hi ha a l'Acadèmia" i la Sra. Montse Nuevo Presidenta  de la Societat de Fisioteràpia ens va recordar: "que es tracta d'un Congrés molt important per la Societat i per contribuir a fer evolucionar la Fisioteràpia i que tots els Fisioterapeutes formem un EQUIP que cal mantenir viu i que tenim molt a fer i a seguir lluitant"

(http://www.scfisioterapia.cat/)


No hay comentarios: