domingo, 16 de junio de 2013

1ERA PROMOCIÓ DE GRAU DE LA UIC



Divendres passat vaig asistir a la Festa de Graduació de la Primera promoció de Grau de Fisioteràpia de la Universitat Internacional de Catalunya, que va apadrinar Xesco Espar, Ex Entrenador de Hándbol i Llicenciat en INEFC.
 
Em va agradar molt el seu speech dirigit especialment als recents graduats i aprofito aquest "Post" per fer-ne esment en síntesi de les seves paraules:
 
- La vida és com un trencaclosques que hem de fer, però que no ens donen les peces sinó que les hem de buscar, i cal que ens posem objectius.
- Un objectiu es com un pilot automàtic, encara que en algún moment surti lleugerament de la ruta ha d'arribar al final 
- Per millorar s'ha de sortir de la zona de confort
- El més important no és el títol que heu obtingut, sinó el que heu après
- Us podem ensenyar i explicar com ens ha anat a nosaltres, però heu d'exigir-vos ser millors. Heu de superar els obstacles que us aniran sortint
- Quan treballes en Equip, la suma de tots supera el resultat individual
- Heu de: ser generosos, humils, entusiastes, tenir confiança i compromís. Aquests són valors a tenir molt en compte a l'hora de treballar en Equip
- Buscareu guanyar diners i segurament us queixareu i us costarà trobar el camí, el diner l'heu d'atreure. S'ha de sembrar per recollir. La peça del diner esta en vosaltres i té forma de valor.
- No s'ha de treballar més, sinó millor.
 
La veritat és que escoltant-lo recordava molt el llibre que hem escrit amb el meu Bon Amic Jordi Sanuy, TU TAMBÉ POTS: PREPARA'T AMB ELS MILLORS, els valors que tenen els esportistes protagonistes són els que reclamava el xesco, el decàleg a que arribem al capítol final que és aplicable al nostre dia a dia, están molt ben reflexats aquets consells.
 
 
 

No hay comentarios: