viernes, 1 de noviembre de 2013

LA SECCIÓ D'AHIR DIJOUS AL "FEM SALUT" DE "ELS MATINS" DE TV3:"DIR APRIMA'T"

Ahir els companys del DIR ens van venir a presentar una activitat relacionada amb una de les demandes més habituals de cara a l'exercici físic, que és la d'aprimar-se.

Ens van mostrar una metodología d'entrenament  el "TABATA" que fa un protocol de treball general: estímuls cardiovasculars amb estímuls de força, i variant les intensitats. Hi ha moments per treballar amb intensitat més baixa, sobretot la part de força, i després amb estímuls molt curts però molt intensos. Això fa que la sessió tingui un consum calòric molt elevat, i que durant la post-sessió, quan et recuperes, també s'augmenta el metabolisme, en el sentit que cremes més energia per recuperar.

Necessariament hi ha d'haver una part d'exercici i una altra part d'asessorament i educació del que s'ha de fer fora de l'àmbit esportiu per assolir els resultats que es desitgin.

Jo el que destacaría és que es tracta d'una activitat poc agressiva pel cos i molt efectiva per l'objectiu marcat, sempre i quan es tingui en compte el control de la dieta per part d'un profesional alhora que hi hagi un control mèdic.

Si voleu veure el video: http://www.tv3.cat/videos/4739372

No hay comentarios: