domingo, 18 de marzo de 2012

COM PUC AJUDAR A LA MEVA FILLA?


Avui he pogut assistir en qualitat de pare a una conferència que portava aquest títol, enmarcada dins la III Diada de l'Handbol Femení Català. La donava un col·lega meu fisioterapeuta, en Xavier Garcia Nadal, i ens ha descrit quina hauria de ser la nostra contribució com a pares per col·laborar en els hàbits saludables per als nostres fills, per ajudar-los a poder practicar l'esport de la millor manera possible.


La veritat és que aprofito aquestes quatre ratlles d'entrada per felicitar-lo, ja que ens ha fet una exposició que ens pot ser de molta utilitat descrivint diferents aspectes per poder ajudar als nostres fills agafar uns hàbits correctes en la pràctica esportiva (Higiènics, nutricionals, físics...). A més també donada la meva condició de fisioterapeuta estic molt content veient com cada cop és més valorada la funció del fisioterapeuta ens les federacions esportives i no tan sols en el tractament dels esportistes lesionats, sinó en la PREVENCIÓ de les possibles lesions dels mateixos.


Moltes Felicitats a la Federació Catalana d'Handbol per tenir iniciatives com aquesta i per comptar en la valua dels Fisioterapeutes en el seu organigrama.

No hay comentarios: