sábado, 31 de diciembre de 2011

TOCA FER BALANÇ DEL 2011...

El 2011 ha estat un any intens i productiu com l’anterior. Hi ha hagut temps per a tot. Per fer ciència, docència, divulgació, assistència, innovació i atendre a la família (encara que no sempre tot el temps que un voldria...)


CIÈNCIA: Assistint a diferents Congressos: Al Congrés del GRPS Reumatòlegs d'espatlla Francesos, al de la SFRE (Societat Francesa de Reeducació de l'Espatlla http://www.sfre.org/ ) aquest any conjuntament amb l’Europeu EUSSER, i sent ponent a: l’AETEMA, al Congrés de l’Hospital del Mar, al de les Teràpies Manuals del Col•legi de Fisioterapeutes i al l'HES (Hospital de l'Esperit Sant http://www.hospitalesperitsant.com/ ) en tots ells fent ponències sobre diferents afeccions de l’espatlla i també col•laborant en l'organització en el de la SCBF Societat Catalano Balear de Fisioteràpia http://www.scfisioterapia.cat/ .

DOCÈNCIA: He seguit impartint classes tant a la FUB Fundació Universitària del Bages http://www.fub.edu/ , com a la UIC Universitat Internacional de Catalunya http://www.uic.es/ . I tallers de fisioteràpia d'espatlla a la SCBF Societat Catalano Balear de Fisioteràpia http://www.scfisioterapia.cat/

DIVULGACIÓ: He seguit col•laborant al programa "Els matins" de TV3 ( www.tv3.cat/elsmatins/videos/fisioterapia ) que en aquest curs 2011/2012 parlem de “Practiquem l’Esport i les nostres Aficions…en les millors condicions” i la novetat ha estat començar a col•laborar en el programa “TOT ÉS POSSIBLE” de RAC 1 amb l’Elisenda Camps, fent la secció: “El Fisio a Casa” ( http://www.rac1.cat/ )

Vaig tornar a poder viure un altre dia de Sant Jordi genial, anant a signar llibres a la Rambla de Barcelona i a la Plaça del Mercat de Sabadell.

ASSISTÈNCIA: On faig bullir l'olla segueix sent tant a la consulta, com a l'Hospital de l'Esperit Sant on tinc la sort de liderar un gran EQUIP de Fisioterapeutes, el FISIOTEAM.

INNOVACIÓ: El projecte de FISIODESCANS ( http://www.fisiodescans.com/ ) que estem duent a terme juntament amb els meus dos Amics en Pere i en Franck. Segueix endavant amb 7 botigues obertes (La Palma, Las Palmas, Madrid, Manresa, Terrassa, València i Vic). Aconseguim un propòsit important que sigui un fisioterapeuta (Professional de la Salut) el que l'ajudi en l'elecció del matalàs i que no ens guiem pel que li va bé al veí, amic o familiar. A més també vetllem per la PREVENCIÓ de la seva salut corporal.

He obert un nou bloc, aquest específic sobre l'Espatlla (http://fisioterapiaespatlla.blogspot.com/)

Ha estat un molt bon any, on també m’han guardonat amb el Premi al Fisioterapeuta de l’any,i això és GRÀCIES a l’ajut de poder estar formant part de BONS EQUIPS i rodejat de gent que té moltes ganes i que t’ajuden a estar a l’alçada i a TREBALLAR MOLT amb MOLTES GANES i IL•LUSIÓ.


Però ara ja cal posar la mirada al 2012, amb nous reptes, moltes ganes i molta il•lusió.

I em seguiré aplicant la fòrmula que tinc a mitges amb el meu psicòleg, el Pep Marí i que tant bons resultats m'ha portat fins el moment:

GANES DE MILLORAR+HUMILITAT+ORDRE=ANAR PROGRESSANT

Que enguany ha publicat un llibre que us recomano : « Aprender de los Campeones »

I em reitero amb el que vaig dir fa uns dies: Cal "Que aixequem el cap, arremanguem les espatlles i mirem el futur amb optimisme"

Que el 2012 sigui un molt bon any per a tots!!

No hay comentarios: