miércoles, 1 de septiembre de 2010

TOT A PUNT PEL CURS 2010-2011, AMB LES PILES CARREGADES, NOUS REPTES ASSOLIR I MOLTA IL•LUSIÓ….COM SEMPRE !!!



Durant les vacances el fet de no haver d’anar a horari, de gaudir de la companyia de la família i amics, de poder sortir de la rutina diària, poder fer coses que habitualment no podem realitzar, fa que fem com diria aquell un “RESET”, d’altra banda necessari donat el ritme de vida que portem.

Jo durant aquest període és també quan aprofito per cavil·lar i pensar quina una en faré properament... sobretot quan surto a córrer cada matí a fer la meva particular pre-temporada. I enguany uns quants dies em va agafar per pensar que ens cal per progressar i m’anava anotant les parauletes que em sortien i ves per on deu ni do la llisteta (30).

Per progressar ens calen ganes de : treballar, estudiar, persistir, millorar, aguantar, visualitzar, indagar, investigar, pensar, escoltar, fer, sumar, anar, ser positius, posar, ser receptius, parlar, escoltar, pujar, ser pacients, resistir, canviar, esforç, intensitat, força, voler, passió, rauxa, patir i gaudir.....

De ben segur que si mi poso me’n sortiran moltes més però amb aquestes ja faig per tenir-les apuntades a la meva llibreteta màgica, per si em cal refrescar la memòria d’en tant en tant, quan m’agafa algun moment de tensió excessiva.

Aquest curs que estem apunt d’encetar m’IL·LUSIONA més que MAI, em manca poc temps per canviar de dígit, em sento ESTIMAT i BÉ FÍSICAMENT, novament amb MOLTS REPTES per endavant i sobretot MOLTS DESITJOS i MOLTES GANES de fer coses.

Em quedo amb la frase del llibre “LA BONA CRISI” de l’Àlex Rovira que diu:

“L’important no és la realització del desig, sinó el que el desig et fa fer per realitzar-te”

Espero que hàgiu carregat les bateries.

Ànims i endavant, salut i quilòmetres....

2 comentarios:

Jordicine dijo...

Carregades!!!

Carlos dijo...

A mi no se me han descargado las pilas. Llevo un método de productividad que permite recargarlas continuamente, no se necesita ningún artefacto.

Saludos