domingo, 5 de septiembre de 2010

LA PRIMERA CURSA DE LA TEMPORADA, JA L'HEM SUPERADA!


Durant l'estiu faig la meva particular pretemporada i avui tocava el primer examen, per dir-ho d'alguna manera. La primera prova escollida la Mitja Marató de Sabadell.


Ens ha fet un bon dia i podia haver fet molta més calor i que bonic és fer esport, que bé que ens ho passem i que ens va si es fa de forma coherent i amb l'ajut de persones qualificades per assessorar-nos, com trobava a faltar aquell allau de gent anant a cercar el seu dorsal, saludant-se i parlant de com ha anat l'estiu,escalfant-se,aquell caliu que hi ha quan estem preparats per sortir..... i puc donar fe que cada cop hi ha més gent que s'anima això de córrer.


Jo avui he tingut la sort d'anar molt ben acompanyat tota la cursa com podeu comprovar-ho a la fotografia, que estic al costat de l'Àlex un corredor experimentat, i que per ell la cursa era un entrenament de cara a la Marató de Grècia. M'ha portat animat durant tota la cursa i amb al ritme que ens havíem previst i marcat abans de sortir.


La gràcia que té això de córrer és que competeixes contra tu mateix, tu et fixes els teus objectius, és una mica el mateix que ens passa al dia a dia a la nostra tasca diària. O sigui que la DISCIPLINA que s'ha de tenir i l'ESPERIT de SUPERACIÓ de ben segur que els podem extrapolar a la nostra vida qüotidiana.


I com diria el filòsof: “ES POT GUANYAR PERDENT I ES POT PERDRE GUANYANT”


O sigui que primer repte de la temporada superat, ja en tenim una més per explicar.


GRÀCIES Àlex per la teva AJUDA i COMPANYIA!

No hay comentarios: