sábado, 4 de enero de 2014

TOCA FER BALANÇ DEL 2013....


El 2013 ha estat novament com l’any anterior intens i molt productiu.

La CIÈNCIA l’he feta:

Participant com a ponent  a la Journée de Rééducation de l’épaule de la Clinique Medipole Garonne a Tolouse el mes de Setembre.
Impartint el mes d’octubre un taller a la SCBF d’exploració i Tractament de les Tendinopaties d’espatlla a la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia.
El novembre impartint un taller d’exploració i tractament de l’espatlla i com a ponent al Congrés de la SFRE a Saint Malo i participant en el 9è Congrés de la SCBF també el mes de novembre.


La DOCÈNCIA:
 
He seguit impartint classes a la UIC (http://www.uic.es) com a professor col·laborador, a la FUB (http://www.fub.edu) donant algunes hores de postgrau. I consolidant i seguint  impartint docència a l’estranger a França (http://www.tminstitute.fr) On he realitzat 8 formacions específiques d’espatlla, un total de 104 hores de vol, en diferents indrets: Perpignan (2), Dax, Toulouse,Limouges, Saint Malo,  Paris i Biarritz .Una nova experiència molt enriquidora!

La DIVULGACIÓ:

 
He seguit col·laborant al programa “Els matins” de TV3 (http://www.tv3.cat/elsmatins/videos/fisioterapia), ha estat la meva tercera temporada en el Programa “TOT ÉS POSSIBLE” de RAC1 amb l’Elisenda Camps fent la secció “El Fisio a Casa” (http://www.rac1.cat).

I he participat puntualment a Esports 3, al generació digital i Alljazera Sports.

Vaig treure el meu tercer llibre: “Tu també Pots” amb Viena editorial en aquest cas compartit amb el meu bon company i amic Jordi Sanuy i novament gaudint fent un munt de presentacions i vivint una extraordinària experiència.



I l’ASSITÈNCIA:

He seguit fent bullir l’olla tant a la consulta, com a l’Hospital de l’Esperit Sant on tinc la sort de liderar un Gran EQUIP de Fisioterapeutes, el FISIOTEAM.

Però ara ja cal posar la mirada al 2014, amb nous reptes, moltes ganes i molta il·lusió.
He acabat l'any corrent i espero seguir avançant en la bona direcció.


No hay comentarios: