domingo, 15 de abril de 2012

ELS SECRETS DEL FISIOTERAPEUTA

Aquest és el títol del meu segon llibre que estic apunt de començar a presentar. Permeteu-me que us en faci cinc cèntims abans de recordar-vos els llocs i les hores on tinc previst de moment presentar-lo.


Té tres parts:

- Una primera per conèixer més el cos de dalt a baix, on us proposo una prova a cada segment del cos, una serie d'exercicis, de recomanacions i resolc unes questions típiques, tot amb l'intenció de comprendre millor com funcionem.

- Una segona part que tracta de com hauríem de realitzar les nostres activitats quotidianes: els que treballem drets, els qui treballen asseguts, els qui ens toca manipular càrregues i fer forces moviments repetitius. Aquesta segona part l'intenció és la d'explicar com l'hauríem d'utilitzar el nostre cos en el nostre dia a dia. Tot donant consells pràctics de com millorar les nostres postures i manera de fer.

- Una tercera part que tracta de com fer esport, però tot fent salut. Pretenc explicar de manera genèrica per la gent aficionada quines són les precaucions a tenir en compte alhora de practicar esport. A més parlo de 5 esports més sovintejats. Aquesta darrera part l'intenció és la d'explicar com utilitzar amb precaució el nostre cos alhora de fer esport, donat que és molt important fer una activitat física però no a qualsevol preu.

Bé, nomes em resta dir que esta fet amb molt de carinyo i amb l'intenció de que sigui d'utilitat per a tots els públics, petits i grans. Es tracta d'un llibre molt didàctic, planer i de lectura ràpida.


Les primeres presentacions previstes són:

17/04/12 Granollers Llibreria la Gralla a les 19h
18/04/12 Sabadell Llibreria Abacus a les 19h
19/04/12 Barcelona Corte Ingles Portal de l'Àngel 19h
20/04/12 Girona Sala Fundació del Valvi 19h30

Per a més informació ( adreces i detalls de darrera hora..) entreu a: http://www.lluispuig.cat/

No hay comentarios: