jueves, 27 de octubre de 2011

MOLTES FELICITATS PEP!! QUIN GRAN LLIBRE...

Aquesta tarda he tingut el plaer i l'honor de participar de manera activa en la presentació del llibre "APRENDER DE LOS CAMPEONES", escrit pel meu bon amic Pep Marí.

Ha estat un acte del tot original, profitós i alhora molt emotiu. He compartit taula amb 4 amics més del Pep: Rafel Jofresa, Jordi Serra, Ana Julia i Marc Negre. Tots hem llegit un fragment del llibre escollit per cadascun de nosaltres, i l'hem acompanyat d'alguna anècdota o vivència que hàgim tingut amb en Pep. I així l'hem ajudat  a fer la seva caricatura i a construir i dibuixar la piràmide de la portada del seu llibre.

I us puc confessar que entre el que ens ha explicat el Pep i el que ha dit cada AMIC d'en Pep he tornat cap a casa amb la satisfacció d'haver après algunes coses, que de ben segur que em seràn d'utilitat.

Igual que penso que pot ser de gran utilitat a molta gent aquest llibre, sobretot per tothom qui vulgui progressar en les seves activitats quotidianes no solament esportistes, i que el podem qualificar d'autoajuda i escrit per un grandissim psicòleg.


Enhorabona Pep i GRÀCIES per ajudar-nos a créixer!

No hay comentarios: