lunes, 5 de septiembre de 2011

A PUNT PER COMENÇAR LA NOVA TEMPORADA!



Ahir per posar punt i final definitiu al periode vacacional vaig córrer la mitja marató de Sabadell, al costat del meu bon amic Àlex i d'una parella que vam conéixer durant la Cursa la Blanca i en Jordi. Per cert, aprofito l'avinentesa per agrair-los a tots la seva companyia i ajuda.




Durant l'estiu és quan faig la meva particular pretemporada podent sortir a córrer diariament i aquesta primera cursa em serveix per veure si he fet els deures correctament. I la veritat és que la cosa ha anat d'allò més bé!


Avui comença una altra carrera la de la temporada 2011-2012, amb nous reptes: ràdio, televisió, ponències, classes i esperar sortir del difícil moment que estem passant a nivell hospitalari. Però sempre amb molt d'optimisme, passió i autoconfiança.


Dieu-me profund o filosòfic, però em quedo amb una "perla" de les que surten al llibre del Francesc Torralba, "PARAULES PER SER FELIÇ":


"Si vols una bona vida

no et planyis del passat:

Comença sempre a refer-te

com si tot just fossis nat.

Ton dever de cada dia

el dia ja te'l dirà:

Complau-te en allò que facis

i estima allò que l'altre fa.

No tinguis odi a ningú...

i deixa a Déu fer més que tu"


GOETHE (Traducció de Joan Maragall)


Bona temporada 2011-2012!!


3 comentarios:

Jordi dijo...

Hola Lluís, ens ha fet molta il·lusió el teu comentari i la nostra foto al teu blog. Va ser tot un plaer córrer al vostre costat durant bona part de la cursa. Esperem retrobar-nos ben aviat en properes mitges, on esteu convidats a participar dels nostres "avituallaments clandestins".

Blanca i Jordi.

Fisioinquiet dijo...

Ei Guapissims! Per a nosaltres va ser magnífic el fet de compartir cursa amb vosaltres. De ben segur que ens retrobarem i tornarem agaudir. Una forta abraçada!

Jordi dijo...

Hola de nou, avui ens hem inscrit a una altre cursa que sembla que promet, La cursa de l'amistat. Són 16 Km des de Montjuïc fins el Tibidabo, la cursa ja té la seva història però nosaltres la farem aquest any per primera vegada.
A reveure.

Blanca i Jordi