sábado, 10 de septiembre de 2011

PRACTIQUEM L'ESPORT I LES NOSTRES AFICIONS EN LES MILLORS CONDICIONS!!!Amb aquest bonic "leimotiv", el divendres passat vaig encetar la primera secció de la temporada al programa "Els Matins" de TV3.


Aquest any el meu propòsit és parlar dels beneficis que ens comporten el practicar diferents esports de manera "amateur" o algunes aficions, i a més esmentar algunes precaucions a tenir en compte. Evidentment deixant ben clar que no tinc cap intenció en voler rivalitzar en cap cas amb els entrenadors, professors o preparadors dels diferents esports.


Del golf vam destacar les caminades que implica que ens van molt bé i ens ajuden a prevenir l'osteoporosis, els efectes positius que té sobre el sistema cardiovascular, a més de l'efecte desestressant.


La major part de les lesions que se'n deriven són a la zona de l'esquena o de l'espatlla i solen venir produides per un mal escalfament.Per tant vam emfatitzar en realitzar un bon escalfament i un bon refredament, a més d'aprendre la tècnica amb un bon professor.


Si voleu veure el video cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/3679270

No hay comentarios: