miércoles, 31 de marzo de 2010

EL FISIOTERAPEUTA A CASA: CONSELLS PRÀCTICS PER MOURE’NS MILLOR


El proper dijous 8 d’abril a les 19h al Corte Inglés del Portal de l’Àngel a Barcelona, es veurà complert un dels meus somnis, presentar el meu primer llibre .Estic molt content d’assolir aquest repte i comptaré amb l’ajut per fer-ho d’en Josep Cuní, qui m’ha donat la magnífica oportunitat de tenir una secció de Fisioteràpia dins del seu gran programa “Els Matins de TV3”, i el Dr. Miquel Vilardell, que és l’actual president del Col·legi de metges de Barcelona i qui m’ha fet l’epíleg del llibre.

En ell explico que molts dels nostres mals ens venen per males postures i moviments repetitius i que les males postures les podem corregir i els moviments repetitius els podem anar modificant o compensant. En els diferents capítols del llibre analitzem diferents situacions: quan mirem la televisió, quan treballem a l’ordinador, quan anem de viatge....

Es tracta d’un llibre molt pràctic, pensem que útil i alhora molt entenedor. Perquè a mesura que anem parlant de les situacions convidem al lector a que les vagi provant o més ben dit comprovant.

Desitjo que us agradi, que us sigui d’utilitat i esteu convidats a venir a la presentació.

4 comentarios:

LA BURRITA VIEJA magazine dijo...

Llegó el día!
No pases muchos nervios,
seguro que te los ganas a todos
y yo estaré ahí para verlo!

Nos vemos esta tarde!

laura

Fisioinquiet dijo...

Ei Guapíssima!!!
Més que nervis estic Molt Emocionat!!
Ens veiem ;)
In petonas

Unknown dijo...

Hola Lluís,
et seguim fidelment als matins de tv3.
Enhorabona pel llibre.
Hem pensat que potser t'agradaria visitar el nostre blog. http://fitonutricion.wordpress.com/

Ja ens diràs què t'ha semblat!
Salutacions,
Laia

Hele la Sabatera dijo...

Hola Lluís espere que hi vagi molt bé la presentació ¿algún consell per als que som mestres de nens entre 1 i 3 anys, per a no tenir problemes d'esquena i peus?, salutacions des del País Valencià (seguim TV3 per internet)