sábado, 10 de abril de 2010

ENS HEM “MAQUILLAT” … ABANS D’ANAR A FER LES PRIMERES PRESENTACIONS DEL LLIBRE

Aquesta setmana ha estat una GRAN SETMANA!!!
El Barça TRIOMFANT i nosaltres presentant amb gran afluència de públic tant a Barcelona, com a Girona.
El dijous vam començar parlant de la professió MAQUILLADORA. Es tracta d’una professió que estant molta estona drets, amb una certa inclinació anterior, rotacions (per mirar el mirall, sempre al mateix costat).També hi ha força treball d’espatlles i braços. Explicàrem quines són les millors posicions i quins exercicis compensatoris es poden dur a terme.

Acabàrem dient: “Les maquilladores que es passen el dia maquillant, retocant i empolainant que no s’oblidin d’anar relaxant i estirant”

Si voleu veure el vídeo cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/2823710Després a les 19h a la presentació del llibre a Barcelona, amb l’ajuda de Josep Cuní i el Dr. Miquel Vilardell, on van haver d’obrir les portes de la sala al ser més de 150 assistents.


I l’endemà a Girona amb la companyia del meu bon amic Martí Gironell, també vam omplir la sala concretament la de l’emblemàtica Fontana d’Or.
Ara la propera el dimarts 13 d'abril a les 19h a la llibreria ABACUS de SABADELL, amb la Companyia de la meva bona amiga Lídia Heredia.

Per a més informació: www.lluispuig.cat

No hay comentarios: