viernes, 1 de enero de 2010

TOCA FER BALANÇ DEL 2009….
El 2009 ha estat un any on puc ressaltar moltes coses: la primera i que ja en vaig fer esment en el seu dia aquí en el blog aconseguir fer una secció de fisioteràpia al programa “Els matins” de TV3. Del gener al Juliol analitzant les postures de les activitats de la vida quotidiana amb el lema “Els petits canvis ens porten grans beneficis”, i del setembre fins al moment, és a dir serà durant la temporada 2009-2010 que fem un seguiment de les postures de les diferents professions amb el lema “què volen les nostres Professions? Bones Posicions!”.Quin plaer que dóna poder arribar a la gent i demostra-li la importància de la fisioteràpia. ( http://www.lluispuig.cat/ )

Novament aquest any he repetit el mateix nombre de participacions internacionals que l’any passat he pogut ser ponent en dos Congressos Internacionals el de la SECEC (European Society for Shoulder and Elbow Rehabilitation) celebrat el 19 de setembre a Madrid, presentant “l’espatlla dolorosa en l’esportista” (shoulder pain in the sportsman) http://www.eusser.org/Meeting-Madrid-Sep-2009.aspx


I el de la SFRE (Société Française Rééducation Épaule) celebrat el 28 de novembre a Dax, presentant el mateix treball que el Congrés de Madrid.

A més he participat en diferents Jornades a destacar la I Jornada de Fisioteràpia en Traumatologia organitzada per l’hospital del Mar. (http://www.fisioterapeutes.cat/comunicacio/noticies/noticia.asp?id=843)


El “Colofó” del mateix ha estat el V Congrés de la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia,que novament ha estat un èxit de participació i que és per a mi un gran honor poder formar part de la Junta de la Societat de Fisioteràpia. (http://www.scfisioterapia.cat/)

Per acabar ho vull fer-ho reproduint unes paraules dels meus pares que em van definir en un escrit ara fa uns 10 anys de la següent manera:

El nostre fill, és una persona entusiasta de la seva professió. Li agrada i treballa a gust, tot i que sempre inquiet, a la recerca de noves tècniques per posar en pràctica. I com diu el poeta: “Tot està per fer, tot és possible. Ves fins on arribis a veure, i quan hi arribis, t’adonaràs que encara hi pots veure més lluny”.

La veritat és que estic completament identificat amb les paraules del poeta....

Espero, desitjo i confio que:

"Aquest 2010 tinguem Salut, estigui ple de Bons Propòsits i Molts Èxits"

El Fisioinquiet!

No hay comentarios: