sábado, 7 de marzo de 2009

ÉS DIJOUS, PERÒ TOCA FER DISSABTE…


Aquest passat dijous ens plantejàvem el repte d’analitzar com fem dissabte, és a dir com planxem, com passem l’aspirador, com escombrem i com freguem.
Analitzàrem les diferents activitats esmentades com les realitzem i com les podríem millorar per tal d’invertir més en salut articular i muscular, perquè com ja sabem: “Els petits canvis ens porten grans beneficis”
Destacaria d’avui les dues reflexions que va fer la Lidia:
“Cuidar-se, consisteix en primer pensar en tu” i “Es tracta de pensar un instant, just abans de fer el moviment, quina seria la postura més adequada per realitzar-lo”
I espero, desitjo i confio que s’acabi fent realitat la visió que va tenir la Lídia de fer un Vídeo d’exercicis físics en base a les tasques domèstiques, jo diria més, recopilaria en un petit llibre els temes que anem tractant ben desenvolupats i alhora i adjuntaria el DVD amb la part pràctica.


Si voleu veure el vídeo cliqueu: http://www.tv3.cat/videos/1061569

1 comentario:

Unknown dijo...

Ei Lluis !!! ets la màquina de la fisio nen. Menys mal que de tant en tant algun de nosaltres va fent quelcom per la professió que no sigui només queixarse. Molta sort i ànims per seguir endevant.

Sergi.