jueves, 1 de enero de 2009

FAIG BALANÇ DEL 2008…. HA ESTAT UN ANY PLE D’ESDEVENIMENTS IMPORTANTS PER MI


Com passa en els grans equips de futbol que es diu que és a final de temporada quan s’ha de fer balanç, ara toca fer-ho a final d’any. El 2008 ha estat un any que sempre recordaré, he pogut ser ponent en dos Congressos Internacionals el de l’ESSKA (European Society of Sports Traumatology) celebrat a Porto, presentant el tractament Post Cirurgia de Pròtesis Unicompartimental de genoll i el de la SFRE (Société Française Rééducation Épaule) celebrat a La Grande Motte, presentant el tractament preventiu de l’espatlla del Tennista Jove.

A més hem tornat a celebrar el Congrés Bianual que realitzem a l’Hospital de l’Esperit Sant (Santa Coloma de Gramenet), del qual en sóc president del Comitè Organitzador, i novament ha estat un èxit d’inscrits i de participació. (http://www.noticias.info/asp/aspcomunicados.asp?nid=343422 ; http://www.fisioterapeutes.com/formacio_activitats/vjornades_catalanes_stacoloma.pdf)

També el passat mes de setembre, vaig tenir el privilegi de poder ser Ponent en les X Jornades Mèdiques del COE, presentant la Ponència de l’actitud rehabilitadora en l’espatlla de l’esportista. (http://cmedica.coe.es/web/EVENTOSHOME.nsf/VClasificacionTercerMenu/205DB75F3051D134C12574F0003ED43A?opendocument&Query=Consulta=ACTIVIDADES*1*!Jornadas+M%C3%A9dicas?Ponencias+X+Jornadas*=evento=Comisi%C3%B3n+M%C3%A9dica@-@843)

Per acabar l’any el “Colofó” del mateix ha estat el IV Congrés de la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia, el meu darrer com a President, que gràcies als esforços esmerçats per part de tota la Junta i de la gent de l’Acadèmia ha estat novament un èxit.
(http://www.fisioterapeutes.org/convenis_colaboracio/ciencies_mediques/doc/4t_congres_fisioterapia.pdf)

3 comentarios:

maite dijo...

Bé, com veuras m´acabo de fer seguidora, ja he vist la foto penjada.

Em fa "ilu" ser la primera a deixar-te algun comentari, els hi has de dir al Puig-petit i la Montse que s´animin a dir alguna cosa.
Ara rellegint-te, realment ha estat aquest un any FANTÀSTIC per a tu... i tinc la sensació que el 2009 encara sortiràs més llensat cap amunt ja ho veuras.

ANA BELEN dijo...

Enhorabona per aquest any tan bo. M'alegro d'haver posat el meu granet amb la meva participació a les jornades de Santa Coloma. Gràcies per enrecordar-te del col.lectiu d'infermeria. A mí tambié m'agrada molt tenir-vos com a companys.

Montse dijo...

Bé, simplement comentar que tens el que et mereixes i el que t´has currat any darrera any, amb "petites" feines els dies festius, amb un "sí" sempre i amb una família estupenda, especialment la teva dona, la Montse, que amb tot el teu éxit, com sempre et dic, té moltíssim a veure, així doncs ENHORABONA ALS QUATRE!!!