viernes, 26 de diciembre de 2014

TOCA FER BALANÇ DEL 2014...

El 2014 ha estat novament com l’any anterior intens i molt productiu.

La CIÈNCIA l’he feta:
 Participant com a Ponent  el mes d’abril al Congrés de Genoll 1a Reunió Europea i la VIII Reunió Espanyola de l'Unigroup parlant del Fast-track de genoll, a la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia impartint un Taller sobre el tractament de les Fractures d’espatlla i al Congrés de la FSR a Màlaga el mes de Novembre tractant un pacient en directe,

Assistint en el Shoulder Congres el mes de gener, el mes de setembre al Congrés Europeu d'espatlla SECEC a Istanbul i Congrés IMCAT de Maluc a Barcelona i  participant al 10è Congrés de la SCBF el mes de novembre.


La DOCÈNCIA:

Com a novetat he realitzat per primera vegada 2 Cursos Monogràfics d’espatlla un a l’EUSES a Girona el mes de maig i a la FUB a Manresa els mesos d’octubre i novembre. Han anat molt bé i ja están previstes segones edicions a Girona pel gener del 2015 i a la FUB resta pendent de concretar.
He seguit impartint classes a la UIC (http://www.uic.es) com a professor col·laborador, a la FUB (http://www.fub.edu) donant algunes hores de postgrau. I consolidant i seguint  impartint docència a l’estranger a França per tercer any consecutiu (http://www.tminstitute.fr) On he realitzat 8 formacions específiques d’espatlla, un total de 104 hores de vol, en diferents indrets: Bordeaux (2), Bayonne, Arcachone,Perpignan, Lyon,  Nantes i Paris .Es tracta d’una experiència molt enriquidora!
La DIVULGACIÓ:

He seguit col·laborant al programa “Els matins” de TV3 (http://www.tv3.cat/elsmatins/videos/fisioterapia), on he finalitzat una etapa de continuïtat ja que a partir d’aquest setembre he deixat de tenir secció pròpia després de 5 anys i he passat a la condició de col·laborador esporàdic i ha estat la meva cuarta temporada en el Programa “TOT ÉS POSSIBLE” de RAC1 amb l’Elisenda Camps fent la secció “El Fisio a Casa” (http://www.rac1.cat).
El mes d’octubre he participat al DIFT la Festa de la Fisioteràpia i el mes de novembre vaig fer una Xerrada als Voluntaris de la lectura a la Biblioteca de Girona.
I he participat puntualment als Programes Esports Club i generació digital.

I l’ASSISTÈNCIA:

He seguit fent bullir l’olla tant a la consulta, com a l’Hospital de l’Esperit Sant on tinc la sort de liderar un Gran EQUIP de Fisioterapeutes, el FISIOTEAM.
 Però ara ja cal posar la mirada al 2015, amb nous reptes, moltes ganes i molta il·lusió. Perquè tal i com diu el poeta. "Cap esforç cau en terra eixorca" per tant a esforçar-se s'ha dit!!

No hay comentarios: