domingo, 24 de octubre de 2010

VA SER UN PLAER COMPARTIR SOFÀ AMB EL BERTIN OSBORNE I AMB ELS REPRESENTANTS DELS “SPECIALS OLYMPICS”

Aquest dijous passat vaig tenir la sort de coincidir al programa de “Els Matins” amb el Bertin Osborne. Amb el que vaig poder comprovar de primera mà, el relat dels problemes que va tenir el seu darrer fill, el “Kike”, que degut a una listèria que va patir la seva dona durant el seu procés de gestació, malauradament va néixer amb problemes cerebrals. Gràcies a l’empenta, caràcter i actitud positiva del Bertin i la seva dona, estan tirant endavant i a més han creat una Fundació per a poder ajudar a la gent que té fills amb problemes com el seu.

A més ens va ensenyar un “cotxet” de la casa MACLAREN (http://www.maclarenbaby.com/) que han començat a comercialitzar i que part dels beneficis obtinguts es destinen a la Fundació. Al veure’l puc dir, que es tracta d’un “cotxet” molt pràctic, lleuger perquè tant sols pesa 7 quilos i de gran utilitat per a nens amb discapacitats gràcies a la seva amplada i característiques.




Si voleu veure el vídeo cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/3164010

També va venir en Nacho Cisa (Esportista) i en Francesc Martínez de Foix, President del Comitè Organitzador dels “Specials Olympics”, amb el que destacàrem el repte que tenen aquests esportistes discapacitats per superar-se, realitzar-se i per ser feliços.

Si voleu veure el vídeo cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/3163990

Avui m’agrada acabar aquest escrit amb una frase del Bertin que la Subscric:

“Sempre hem de buscar la part positiva de la vida”

No hay comentarios: