miércoles, 29 de marzo de 2017

SETENA SECCIÓ "EL FISIO A CASA" DE LA TEMPORADA

Avui a la Secció de El Fisio a Casa hem parlat dels Glutis.

Podríem començar dient que tenir un cul ferm és sinònim de salut, gràcies als avantatges que ens proporciona a nivell d'estabilitat i prevenció de lesions.

Quina és la funció dels glutis?
Són sobretot uns grans estabilitzadors dels malucs i dels genolls, tant com quan estem drets com quan caminem. Abans estàvem disenyats per anar a quatre potes i el gluti tenia una funció bàsicament locomotora per les extremitats posteriors

En tenim tres, el gluti major que té una funció estabilitzadora tant a nivell de maluc com de genoll evitant-ne el valg, el gluti mig que ens dóna l'estabilitat lateral de la pelvis conjuntament amb el gluti menor.

Si voleu escoltar el podcast: http://www.rac1.cat/programes/tot-es-possible/20170329/421287939965/fisioterapeuta-glutis-exercicis-lluis-puig-cul-fisio.html?utm_campaign=botones_sociales&utm_source=twitter&utm_medium=social
3 comentarios:

Ines Tita dijo...

Muy importante el ejercicio físico pero como moderación tal como me dicen en la clinica fisioterapia

Maria Alicia dijo...

Sin sombra a duda que el ejercicio físico es importante. Pero también importante el estudio de la pisada para prevenir dolores y ciertas enfermedades de pies, rodillas, etc.

WebNetCreativa dijo...

Tratamientos especializados en Mesoterapia Homeopática Deportiva.
Tratamiento y asesoramiento completo en caso de accidente en Málaga.
Fisioterapia Traumatológica para todo tipo de patología músculo esquelética.
Tratamiento por ondas de choque
Todo esto y mucho mas en I.R.E fisioterapia en Málaga