jueves, 17 de julio de 2014

A LA DARRERA SECCIÓ DE LA TEMPORADA DE "ELS MATINS", AMB ELS COMPANYS DEL DIR HEM PARLAT D'UNA NOVA ACTIVITAT "EQUILIBRA'T"

L'Equilibrat es una sessió que fusiona diferents tècniques de moviment com el Ioga, el Pilates, els estiraments estàtics, els equilibris i la tonificació muscular.

L'objectiu és el de tonificar la musculatura, incrementar la flexibilitat, potenciar la concentració i la relaxació i reduir els desequilibris musculars i les tensions emocionals característiques de la vida sedentària i l'estrès.

Quins són els beneficis?

- La part de tonificació dinàmica està pensada per incrementar els nivells de resistència muscular, i, per tant, del to muscular, a través del treball amb autocàrregues, és a dir, fent servir el pes i resistència que genera el nostre propi cos a través del moviment.

- Les parts de flexibilitat dinàmica i estàtica tenen per objectiu incrementar la qualitat física de la flexibilitat muscular. Una musculatura més flexible proporciona uns nivells més amplis de mobilitat, i ajuda a prevenir les lesions que provenen de musculatura hipertònica (quadrat lumbar, femoral, trapezi).

- Reducció dels nivells d’estrès, gràcies a la unió de respiració i moviment, i la focalització en moviments lents i controlats, els nivells d’ansietat o estrès abaixen durant la pràctica, i l’efecte de la pràctica continuada pot ajudar a prevenir i controlar-los.

Si voleu veure el video: http://www.tv3.cat/videos/5178091

Aprofito aquestes quatre ratlles per agrair un any més la confiança que m'han dipositat per fer aquesta secció. Esperem retornar al setembre!

No hay comentarios: