domingo, 3 de febrero de 2013

COMPTE ENRERE 30,29.... TU TAMBÉ POTS


Tan sols queden 29 dies per poder trobar el llibre TU TAMBÉ POTS a les llibreries d'arreu de Catalunya.

Estem molt il·lusionats i ja són molts els protagonistes del llibre que ens han confirmat la seva presència als dos primers actes que tenim previst celebrar del mateix.

La roda de premsa serà el dijous 14 de març, a la una del migdia, al CAR de Sant Cugat, amb la presència confirmada: Anna Tarrés, Andrea Fuentes, Carles Castillejo, Franchek Drobnic, Fidel Sust...

La primera presentació la farem el divendres 15 de març, a les set de la tarda, a la Casa del Llibre a La Rambla Catalunya de Barcelona. Serà a les set de la tarda i comptarem amb la presència d'un bon nombre dels esportistes i tècnics entrevistats en el llibre: Andrea Fuentes, Carles Castillejo,Valentí Massana,Pep Marí,Jaume Bartrés,.. i amb l'exseleccionadora de sincronitzada Anna Tarrés al capdavant. També ens acompanyarà Carles Torecilla, doctor en Màrqueting i professor d'ESADE, que ens donarà la seva visió sobre l'esport professional.


També té dia la presentació de "Tu També Pots" a Palamós. Serà a la llibreria La Gavina, el dissabte 13 d'abril, a les vuit del vespre. També ens acompanyaran alguns esportistes. Més endavant concretarem quins, depenent dels seus compromisos esportius.

No seran les dues úniques presentacions que farem de "Tu també pots". La de Granollers està prevista pel divendres 19 d'abril, a la Llibreria La Gralla, a les vuit del vespre. La presentació anirà a càrrec de l'escriptora i bona amiga Empar Moliner. Si el seu pla de viatge del seu equip ho permet, també ens acompanyarà l'exjugador d'handbol del Granollers Joan Cañellas. Actualment, juga amb l'Atlètic de Madrid i és un dels puntals de la selecció espanyola. Acaba de guanyar el Mundial, a les ordres de Valero Rivera.

Ja us anirem informant de la resta de presentacions perquè també tenim previst portar el llibre "Tu també pots" a Girona, Terrassa, Lleida i Mollet, entre d'altres poblacions.

Podeu anar seguint les darreres novetats:
Al Twitter @tutambepots  o al Blog http://llibretutambepots.blogspot.com.es/

Si representes un club esportiu o una associació i vols que vinguem a presentar "Tu també pots" a la teva població, podem parlar-ne. Segur que ens posarem d'acord.


No hay comentarios: