sábado, 13 de agosto de 2011

MIREU EL PARATGE I US CONVIDO A LA REFLEXIÓ



Després de llegir la novel·la de l'Albert Espinosa "SI TU EM DIUS VINE HO DEIXO TOT...PERÒ DIGUE'M VINE", em quedo amb aquest bonic paratge i amb aquestes 8 perles que conviden a la reflexió:


1.- "Tot a la vida hauria de ser així. Primer caure i després caminar"


2.- "Després, la vida m'ha recordat en moltes ocasions que sempre hi ha un esglaó inferior a l'inferior i també un de superior al superior"


3.- "Em va ensenyar una regla bàsica aplicable a qualsevol joc: sempre aposta només el que no necessitis. És el més important per no arruïnar la teva vida ni la dels que tens al costat"


4.- "Compartir la passió d'un altre és la millor manera de conèixer l'altra persona"


5.- "Cada vuitanta o noranta perles apareix un diamant...Un diamant, perquè m'entenguis, és una d'aquestes persones tan bàsica i tant important en la teva vida que sembla creada únicament per a tu"


6.- "Has de ballar amb el teu propi organisme, fer-li entendre que tot això és bo per a ell. El cos és el nostre gran enemic i a la vegada el nostre millor aliat... Es queixa de l'esforç, però el dolor tan sols es manté uns 4 o 5 segons..."


7.- "No hi ha res que una part de la parella desitgi més que salvar l'altra si està patint"


8.- "Estimar és sempre més valuós que què t'estimin... Estimar mou i atura mons. Que t'estimin, si tu no estimes, t'acaba afeblint... Ens hem passat la vida, des de petits responent a la pregunta sobre que m'agrada. I aquests que m'agrada marquen el nostre món. El que ens agrada no és el nostre camí, com tampoc ho és allò que no ens agrada. De vegades, el nostre rumb pot estar en allò que ens provoca indiferència, en allò que no ens apassiona o en allò que avorrim. Has de confiar en tu, no en el que creus que a tu t'agrada... La senda no la marca mai el que t'agrada, sinó que la marques tu..."


Boniques les perles i el paratge oi?

4 comentarios:

Jordicine dijo...

Carai, que profund, Lluís. Ens veiem aviat, no? Una abraçada.

Fisioinquiet dijo...

Hi tant que SI!!! Ens veiem el divendres 9 si no hi ha cap canvi de darrera hora. Ja ho veus darrerament estic molt filosòfic i més sensible que mai...je,je. ;)

A peu coix. Núria Sagués dijo...

Veig que el llibre t'ha agradat
M'encanten aquestes perles, una bona reflexió.
El paratge preciós

Fisioinquiet dijo...

Ben Trobada Núria! El llibre m'ha agradat molt. Espero que hagis pogut fer vacances i les hagis gaudit. Enguany segueixo als matins començo el divendres 9 i al "Tot és Possible" de RAC1.Petons