lunes, 8 de agosto de 2011

TOTS HAURÍEM DE BUSCAR LA NOSTRA LLUNA...



Ahir vaig anar al Cinema amb els meus fills a veure "Els Barrufets", una pel·lícula molt recomanable donat els temps que estem vivint. No sé si és que estic especialment sensible, o que tinc un amic que és el "Pescallunes" o que hi he sabut trobar el missatges... que n'hi ha uns quants, però realment l'he trobat molt adient, fresca i simpàtica. No hi pateixes, rius i gaudeixes, que és el que ens cal a tots plegats.

Els missatges que hauríem de prendre nota són:


El primer: els Barrufets sempre estant contents malgrat les adversitats i si els hi cal per inspirar-se canten (la,la,laralala,la, lara,la,la!!!), una cantarella que a principis de setembre més d'un la podem recordar i ens pot ajudar a reaccionar.


El segon: a la vida has de fer el que et dicta el cor i ser valent. Perquè només d'aquesta manera aconseguiràs els reptes.


El tercer: s'han d'aprofitar les oportunitats que ens poden aparéixer en un moment donat, perquè sinó ens en podem acabar empenedint.

El darrer per acabar i concloure: Cadascú ha d'agafar els binocles i buscar el seu estel. Que dintre d'aquest hi ha els seus reptes i fent les coses a consciència i amb il·lusió s'acaben aconseguint... la,la,laralala,la,larala,la!!!!!!!

No hay comentarios: