domingo, 19 de junio de 2011

AQUESTA SETMANA BASQUET I CAVALLS




Aquesta setmana vaig tenir l'oportunitat de compartir sofà amb el genial entrenador del Barça de Basquet, en Xavi Pascual. Amb qui en un moment de l'entrevista vam destacar la tasca preventiva que duent a terme els seus jugadors, embenant-se els turmells cada cop que juguen per tal de no patir lesions dels turmells. D'altra banda no m'estranya, donat que compten des de fa molts anys amb el fisioterapeuta Toni Bover, que si se'm permet dir-ho crec per experiència pròpia que és probablement el millor d'Espanya realitzant embenats, sent un pioner en realitzar-los a l'estat i publicant-ne llibres al respecte. De l'entrevista em quedaria amb les següents frases:



"Existeix la sort? Existeix el treball, més treball i encara més treball i al final... pot ser que hi hagi alguna cosa, però no hi crec massa!"



"Existeix més la mala sort!, per exemple: si tu vas caminant i et cau alguna cosa a sobre, perquè en aquell moment no sabies que et cauria"




Novament podem dir que cal treballar MOLT per poder assolir resultats, sigui la feina que sigui, ja que la feina ben feta no té fronteres.



A més aquest estiu es faran a Atenes els Special Olympics. Per primera vegada s'hi ha incorporat l'hípica com a disciplina i té previst de participar-hi una noia catalana, Melissa Heredia. Van entrevistar-la i vam comentar algunes precaucions a tenir en compte a l'hora de muntar a cavall.



Si voleu veure el vídeo, cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/3579210

2 comentarios:

Carlos dijo...

Estoy totalmente de acuerdo conque se tiene que trabajar mucho. Pero creo que la pregunta primera no está bien formulada, se debería preguntar: Existe la buena suerte?
Yo creo que si, siempre y cuando trabajes para que se produzca. Si querés encontrar un trébol de 4 hojas no tendrás mas buena suerte si lo sales a buscar al bosque que si buscas un terreno fértil, lo abonas y luego siembras semillas de tréboles. Además, tenés que tener la ilusión de encontrarlo, te lo tenés que imaginar, lo tenés que visualizar.
Puede que en el bosque ni siquiera haya tréboles. En resumen, tendrás buena suerte solo si trabajas y además piensas en que conseguirás lo que quieres.

PD: Tu lo haces asi verdad Lluis?

Fisioinquiet dijo...

Apreciado Carlos, tienes toda la razón. Uno debe trabajar, creer en sus posibilidades, visualizar lo que quiere conseguir i hacer para conseguirlo i estar ilusionado en el proyecto. Así es la única manera de hacer buena la máxima de: "Querer es poder!"