viernes, 27 de mayo de 2011

AVUI ALS MATINS, CONSELLS PER REALITZAR EL VIATGE A WEMBLEY



D'entrada hauríem d'estar asseguts de tal manera que ens toquin els peus al terra i la zona lumbar ben recolzada, fins i tot ens podríem posar un coixí a la falda amb els braços recolzats al damunt, per tal de deixar les espatlles i els trapezis més relaxats. Ens pot ajudar a no patir dolors cervicals, un coixí cervical.



En cas d'adormir-nos fer-ho amb les cames estirades. Evitar creuar les cames per impedir el bon retorn venós.


Parlant de retorn venós, és la dificultat que té el nostre sistema venós de realitzar la seva funció de retorn correctament, per culpa d'una mala posició o immobilitat perllongada. Les venes són conductes de paret fina, que quan es contrauen els músculs les comprimeixen i fan que la sang circuli. Si no ens movem i alhora ens trobem amb mala posició fa que se'ns inflin les cames.


Recomanacions i exercicis:


- Hidratar-se bé


- Utilitzar mitges elàstiques o mitjons de compressió (sobretot el grup de persones de risc: varius, cirurgia recent...)


- No portar roba apretada


- Aixecar les puntes i els talons, mantenint els peus al terra


- Fer flexió de tronc cap endavant


- Moviments cervicals


- Aixecar-se i caminar





Per acabar, la recomanació d'un llibre que val la pena: "MÉS DE 100 RAONS PER SER CULER", es tracta d'un recull amb més de 100 raons per ser o tornar-se culer, amb tot el que cal saber sobre la història del Club, les anècdotes més divertides... i tot amanit amb dibuixos del Fer.


Per a més informació: http://www.vienaeditorial.com/

No hay comentarios: