sábado, 15 de enero de 2011

POST GRAU DE FISIOTERÀPIA EN TRAUMATOLOGIA I CIRURGIA ORTOPÈDICA DE LA FUB




Enguany he tingut l'oportunitat de participar per primera vegada com a docent en el Postgrau de Traumatologia de la Fundació Universitària del Bages, concretament impartint: "L'abordatge Fisioterapèutic de l'espatlla".

Ha estat un dia i mig intens, 12 hores ben aprofitades i quan es fa ciència gaudint d'un grup de Fisioterapeutes motivats i amb ganes dóna gust i passa d'allò més ràpid el temps. Aquí podeu veure la foto del grup i aprofito per dir-los gràcies per la seva atenció i que resto a la seva disposició.

4 comentarios:

Unknown dijo...

Lluís, el gust ha estat nostre de poder aprendre d´algú que sap tant i que a més ho transmet tan bé.
Per cert, a això sí que se li diu portar el blog actualitzat.Fa 3 hores que em acabat la classe i ja hi som tots penjats ....
Una abraçada i moltes gràcies per tot.

Fisioinquiet dijo...

El plaer és meu d'anar coneixent gent tant maca!! Les gràcies no es mereixen.Petons

Unknown dijo...

Lluis, moltes gràcies per les hores passades! ha estat un cap de setmana productiu entre tu, en Rafael i el Dr. Perramon.

Segur que rebràs notícies nostres i l'efectivitat dels tractaments. Ah! i farem una bona repartida de punts de llibre!!! jeje

una salutació desde Torelló!

mei

Fisioinquiet dijo...

Hola Mei,m'afalaga el teu comentari. Quan un imparteix classe el que desitja és ser didàctic i transmetre coneixences i quan tinc opinions com la teva hem poso content.Moltes gràcies per la difusió del llibre, en el fons de la nostra estimada professió. Petons!!!