lunes, 29 de noviembre de 2010

CAP DE SETMANA DE CONGRÉS, EL DE LA SOCIETAT FRANCESA DE REEDUCACIÓ DE L’ESPATLLA

Com ja és costum habitual per aquestes dates aquest cap de setmana s’ha celebrat el IV Congrés de la Societat Francesa de Reeducació de l’espatlla, enguany a Mònaco (Montecarlo)
Amb una gran representació del Servei de Fisioteràpia de l’Hospital, com podeu comprovar a la fotografia que ens vam fer amb el Thierry Marc President de la Societat, hem viatjat i participat tot presentant un estudi clínic: “Després de patir una fuetada cervical, pot aparéixer un problema d’espatlla?”.


Es tracta del Congrés monogràfic d’espatlla més important que és celebra a França i per tant hem d’estar contents d’haver tornat a tenir l’oportunitat de presentar un treball en el mateix, per tercer any consecutiu. Aquest any el President d’honor ha estat Pascal Boileau i fins i tot hem tingut el plaer de gaudir de l’speech del Príncep Alberto II de Mònaco i de compartir dinar amb ell.

D’altra banda cal destacar cada cop més el nivell dels treballs que s’han presentat i podem constatar que estem al dia dels últims avenços en el tractament de la patologia d’espatlla i que en la mesura de les nostres possibilitats els estem duent a terme.

La reflexió que en faig de tot plegat és: "Que dóna gust poder liderar un grup de fisioterapeutes il·lusionats en progressar i fer equip, perquè me n’adono que per poder créixer com a professional cal formar part d’un gran EQUIP".

MOLTES GRÀCIES a TOTS per la vostra contribució personal que ens ajuda a CRÉIXER DIA a DIA!

No hay comentarios: