sábado, 24 de abril de 2010

EL DIA DE SANT JORDI DE L’ANY 2010, PERDURARÀ EN LA MEVA MEMÒRIA PER LA POSTERITAT….

Ha estat un dia molt especial per a mi, donat que ha coincidit que he escrit un llibre i col·laboro al Programa de “Els Matins” de TV3, i això no és un fet habitual per un fisioterapeuta.
Ja m’he llevat amb un somriure als llavis, quan anava cap a Barcelona em venien molts records al cap però em quedo amb el símil que vaig dir quan vaig parlar per la televisió. Per a mi era ahir la meva Olimpíada particular, jo havia estat esportista intern al CAR de Sant Cugat i no vaig aconseguir la meva participació en uns jocs olímpics, però ara el meu repte particular és: “FER ARRIBAR LA FISIOTERÀPIA A TOTES LES LLARS CATALANES” i crec que ho estem aconseguint, és com la meva Olimpíada actual. La culminació ha estat el dia de Sant Jordi parlant per TV3, per Catalunya ràdio, per ràdio Sant Quirze, per ràdio Manresa i ràdio Blanquerna. A més de signar durant més de 5 hores llibres a la Rambla de Catalunya i rebent familiars,amics, coneguts, seguidors... un dia entranyable i memorable.
Anava baixant per la Rambla de Catalunya a les 9h del matí i era com la desfilada dels atletes a l’estadi olímpic, anava fent fotos, saludant a gent i ja no diguem quan vaig arribar a la Plaça de Catalunya al set de plató i zona de camions on hi havia les maquilladores, estilistes, redactores,bé tothom de la gran Família del Programa de “Els Matins”, però amb un dia tan assenyalat i festiu com és el de Sant Jordi.










Si voleu veure l'entrevista de TV3 cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/2857870


Després de la meva intervenció a la TV3, cap a la Rambla a signar llibres i moments màgics com el de la trobada amb la Sra. Antonieta, que va venir a que li signés el llibre i em va dir que no es perd cap dijous la Secció que faig de Fisioteràpia als Matins, o bé amb l’Ernest i la Cris la seva filla, que l’Ernest ara fa dos anys estàvem sopant i em vam vaticinar una etapa com la que estic vivint.




Per la tarda torn per la ràdio amb la Sílvia Cóppulo en el seu programa “El Secret” a Catalunya Ràdio, on vam explicar alguns secrets del llibre i destacar novament la importància de la tasca del fisioterapeuta en la PREVENCIÓ.
Si voleu escoltar l'àudio, cliqueu aquí: http://www.catradio.cat/audio/434107/Dia-a-dia





Per acabar novament signant a la Rambla Catalunya.


Mireu quina Presidenta més Guapa que té la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia, a més de ser una gran professional a la que admiro....



Quin dia de Sant Jordi més MERAVELLÓS!!!!!!!!!!!!!

3 comentarios:

pini powers dijo...

Estimat atleta:

Moltes felicitats de nou per haver guanyat la teva olimpíada.
Les presentacions del llibre van ser genials i la diada de Sant Jordi insuperable! T'ho has currat tot moltíssim, ets un veritable "crack"!!!

Petons i powers més que mai. ENDAVANT I SORT!

Fisioinquiet dijo...

Apreciada,

Moltes Gràcies!!! Va ser un dia MERAVELLÓS i que mai oblidaré!!!

Petons

J dijo...

Hola Xebi, mi nombre es Jorge, te escribo desde www.mamameduelelaespalda.com, he dado contigo y me han parecido muy interesante tu blog, buscamos profesionales de tu perfil (Fisioterapéutas con dotes de periodista), para que nos den su opinión sobre los problemas de espalda de los escolar nos gustaría que participaras de tu opinión en nuestro blog. Te adjunto mi direción por si te parece interesante la colaboración. jorge@gyg.es. Gracias de antemano.