viernes, 4 de enero de 2019

TOCA FER BALANÇ DEL 2018...


La CIÈNCIA l’he feta:
Participant com a Ponent el mes de Gener al Congrés de l’Unitat de Fisioteràpia Avançada (UFA) a Vitoria presentant “ABORDAJE FISIOTERAPICO DEL SINDROME SUBACROMIAL MENDIANTE EL METODO CGE”. El mes d’abril participant com a Ponent I Jornadas Galegas  de “modelos de xestión sanitaria: en busca da eficiencia” a Pontevedra presentant “BENEFICIOS DEL TRABAJO DEL FISIOTERAPEUTA EN UNA UNIDAD MULTIDISCIPLINAR”. El mes de maig vaig Moderar la taula inaugural del Congrés Internacional de Fisioteràpia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. El mes de Juny vaig ser Ponent en el XIè Congrés de la Societat Francesa de Reeducació de l’espatlla. El mes de setembre vaig participar com a Ponent a la Jornada del Complexe articular de l’Espatlla organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Galicia.

La DOCÈNCIA:
He augmentat nombre d’edicions d’alguns Cursos Monogràfics d’Espatlla : 3era Edició a Blanquerna, 4arta Edició a la FUB a Manresa, 5ena Edició a EUSES a Girona, 3era i 4arta Edició a Fisionatura a l’Albir, 4a Edició  a l’UDL Lleida, 8ena Edició Fisioformación a Madrid, 3era Edició COFIGA a Corunya, 4a Edició Fisiodocent Fuengirola. A més enguany com a novetats: Curs Hospital Clínic de València, a la Clínica San Miguel a Pamplona i a l’Hospital de la Magdalena a Castelló.
I he seguit impartint docència a l’estranger a França per sissè any consecutiu (http://www.tminstitute.fr). On he realitzat 7 formacions específiques d’espatlla, un total de 56 hores de vol, en diferents indrets: Perpignan, Paris, l’Îlle i Rennes.


La DIVULGACIÓ:
He seguit col·laborant al programa “TOT ÉS POSSIBLE” DE RAC1 amb l’Elisenda Camps i ha estat la meva vuitena temporada en el Programa fent la secció “El Fisio a Casa” (http://www.rac1.cat)
I he realitzat Secció de Fisioteràpia al Programa el “DIR a CASA” a 8TV.
El mes de Juny vaig fer Conferència a l’Aula d’extensió Universitària de la Gent Gran Badalona, i el mes de Novembre Conferència/Taller a la Convenció Anual del DIR


L’ASSITÈNCIA:
He seguit fent bullir l’olla tant a l’Hospital de l’Esperit Sant liderant un Gran EQUIP de Fisioterapeutes el FISIOTEAM, com a la consulta.



No hay comentarios: