miércoles, 14 de junio de 2017

VISCA LA MARE QUE EM VA PARIR!

Estimada Mare:
Avui has marxat en cos, però amb mi s’ha quedat el teu esperit i la teva manera de fer. Diuen que els valors es mamen a casa i és ben veritat. A dia d'avui puc dir que em vas inculcar i alhora transmetre el teu esperit de lluita, la teva inquietud, la teva perseverança, la teva passió per la feina, la teva capacitat per fer les coses difícils en entenedores i pràctiques, la teva tenacitat, la teva alegria, la teva energia, la teva empatia, el respecte pels altres, la teva humilitat, el teu dinamisme i sobretot les ganes de fer i fer-ho el millor possible per poder anar a dormir cada dia amb la consciència ben tranquil·la. Tal com sempre deies: ”Qui fa el que pot no està obligat a més
Durant prop de 47 anys has estat la meva fan incondicional i m’has recolzat en tot moment en els bons moments, però sobretot en els moments dolents. He pogut fer coses que a tu t’hagués agradat molt de poder fer i que per circumstàncies no vas poder, però que les has gaudit com si les haguessis fet tu i és que sense la teva ajuda no les hagués pogut fer. Has estat moltes vegades la meva font d’inspiració i ho saps, i sempre em feies la crítica constructiva que m’ajudava a poder seguir anar endavant i millorant. Encara a la darrera secció del Fisio a Casa del dia 5 de juny al Tot és possible de RAC1, al sortir de la ràdio et vaig trucar, com de costum, i em vas fer cinc cèntims de com ho havia fet ingressada com estaves, eres incombustible...
Eres una dona amb un Gran Cor, que estimaves Molt i que et feies estimar. Estimaves als teus, als parents dels teus, als amics, als amics dels teus amics i als teus alumnes i això tenia una “torna” que eres MOLT ESTIMADA.

Només et puc dir GRÀCIES, GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES PER TOT!! i vull que sàpigues que s’ha quedat amb mi el teu esperit i que per tant em seguiràs guiant i de ben segur que les teves petjades em portaran pel Bon Camí.
Hospital de l'Esperit Sant 14h del dia 14/06/17
P.D: Aprofito l'avinentesa per agraïr a TOTS els Companys de Feina de l'Hospital de l'Esperit Sant pel tracte dispensat a la meva mare. La veritat és que em sento una persona afortunada de treballar amb uns Companys com vosaltres que apart de ser Grans Professionals, sou també Grans persones. La meva mare, no havia estat mai a l'Hospital tot i que jo n'hi havia parlat molt en 16 anys que fa que hi sóc treballant. I qui m'havia de dir que els 8 darrers dies de la seva vida els passaria a l'hospital que treballo... però d'altra banda si que puc afirmar que s'ha sentit com a casa i a més ha pogut comprovar in situ el que m'arribeu a ESTIMAR. Moltes Gràcies Família!

4 comentarios:

Carles Rodriguez dijo...

Lluis reb una grand abraçada
Carles i Victoria

maite dijo...

Lluís, molt emotiva la publicació. Imagino el que sents i el que sentiràs quan haurà passat més temps.
He preferit llegir-ho a casa amb calma,no ahír quan en ho vas enllaçar al grup dels Fisios.
Em sento una mica culpable per no haver estat més al teu costat i amb ella aquests dies. Tu vas estar amb mi el darrer dia de farà aviat 7 anys i no ho oblidaré mai, gràcies company.
Una forta abraçada i un petó.
maite

Fisioinquiet dijo...

Apreciada Maite,
Pots estar ben tranquila! Gràcies pel teu suport.
Una abraçada XXL

Fisioinquiet dijo...

Apreciats Victòria i Carles,
Moltes Gràcies!
Una abraçada XXL