Amb l’ajut de la Lídia, hem explicat 3 activitats que realitzem molt sovint a la cuina: com agafar estris i coses dels prestatges dels armaris amb més correcció, com omplir els setrills d’oli o les gerres d’aigua de les seves respectives garrafes i com retirar i posar les olles al foc.
Podríem dir que hem arribat a dues conclusions “guanyadores”:
- La primera, que quan més lluny estigui la càrrega, que agafem amb els braços respecte el nostre cos, ens provoca més estrès i més compressió a nivell de la columna vertebral.
- La segona, que hem de procurar tenir més a l’abast tot allò que utilitzem més.
I vaig acabar ensenyant unes imatges de l’Isma Prados, tot dient: “que ell apart de fer-ho fàcil i cuinar molt bé, ho té tot molt a mà”. A més em considero un admirador seu, apart de les seves dots culinàries, per la seva capacitat de transmetre i arribar a la gent. Tant de bo, nosaltres siguem capaços de fer arribar a la gent: “COM MOURE’NS MILLOR”
Podríem dir que hem arribat a dues conclusions “guanyadores”:
- La primera, que quan més lluny estigui la càrrega, que agafem amb els braços respecte el nostre cos, ens provoca més estrès i més compressió a nivell de la columna vertebral.
- La segona, que hem de procurar tenir més a l’abast tot allò que utilitzem més.
I vaig acabar ensenyant unes imatges de l’Isma Prados, tot dient: “que ell apart de fer-ho fàcil i cuinar molt bé, ho té tot molt a mà”. A més em considero un admirador seu, apart de les seves dots culinàries, per la seva capacitat de transmetre i arribar a la gent. Tant de bo, nosaltres siguem capaços de fer arribar a la gent: “COM MOURE’NS MILLOR”
No hay comentarios:
Publicar un comentario