miércoles, 24 de diciembre de 2008

LA SOCIETAT CATALANO BALEAR DE FISIOTERÀPIA: QUATRE ANYS INOBLIDABLES PRESIDINT EL “DREAM TEAM”


El passat dia 17 de desembre li vaig passar el relleu a la presidència, a una persona que ha estat la meva mà dreta o més ben dit la meva ombra durant aquests quatre anys que he tingut el privilegi de presidir la Societat de Fisioteràpia. Crec que la Montse Nuevo, és la persona més adient avui per avui, per cobrir aquest càrrec: capaç, ben formada, amb experiència i malalta per la fisioteràpia.
Fent una mica de memòria ara fa quatre anys, ja ho vaticinava que creia que érem el “DREAM TEAM”, i de fet el dia a dia ens ho ha corroborat. Hi ha hagut canvis en la junta, normals, coses que passen i circumstàncies de la vida. Però a les CONCLUSIONS que arribo són que: N’hem après MOLT, TOTS, i penso que a més de gaudir amb la fisioteràpia que ens vinguin al darrera amb tot el que hem, progressat, aconseguit, fet i viscut. És magnífic veure com les coses rutllen: hem aconseguit una bona dinàmica de treball, ara semblem talment uns PROFESSIONALS, com ens van costar els inicis com a junta per tirar les coses endavant, no cal que us recordi el gran esforç per part de tots en el primer any, les sessions sense calendari i comprant els regals de la nostra butxaca, el 1er Congrés portant TOTA l’organització nosaltres i ara veure com les coses RUTLLEN i RUTLLEN BÉ, m’omple de SATISFACCIÓ i estic MOLT FELIÇ.
FELICITATS a TOTS!!! FEM UN GRAN EQUIP!!!! Gràcies a tots per aquests quatre anys inoblidables per a mi.
Per qui no ho conegui, la Societat catalana de fisioteràpia és una entitat lligada a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Agrupa un conjunt de fisioterapeutes emprenedors amb inquietuds i ganes de millorar el dia a dia de la fisioteràpia. Els nostres objectius són:

· Agrupar els diplomats i futurs diplomats de la fisioteràpia en els diferents àmbits de la nostra professió
· Promoure el desenvolupament i la divulgació de la fisioteràpia
· Donar formació continuada de qualitat i accessible per a tothom
· Promocionar la difusió i investigació de tots els camps de la fisioteràpia
· Aconseguir intercanvis professionals amb finalitat científica dins el nostre col·lectiu ¡ els professionals d’altres especialitats
· Fomentar la col·laboració amb altres societats

No hay comentarios: