domingo, 24 de marzo de 2013

ACONSEGUIM SER EL LLIBRE MÉS VENUT A LA PRIMERA SETMANA DE VIDA

Aquesta setmana som TOP 1 del rànquing de vendes a Catalunya (No Ficció), segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, si voleu veure el llistat: http://www.fundacc.org/docroot/fundacc/pdf/Top10_setmana11_2013_FUNDACC-GfK.pdf
 
 
 
Aprofito per donar les GRÀCIES novament a tots els esportistes, experts i gent que ens ha ajudat a fer realitat aquest llibre i esperem que sigui molta la gent que gaudeixi llegint-lo.
 
A més hem estat convidats a parlar del TU TAMBÉ POTS a Ràdio Canet, Ràdio Granollers i Ràdio Sabadell. Aquí teniu els links:

 
Ràdio Canet:



Ràdio Granollers:
radiogranollers.cat/RadioGranoller
Ràdio Sabadell:

 
 



I tenim ganes de voltar TOT Catalunya, de moment tenim previstes abans de Sant Jordi les següents presentacions:

- Dijous 4 d'abril a Sant Feliu de Codines a la Sala d'actes de la Biblioteca o al Centre cívic a les 20h

- Dimecres 10 d'abril a Girona a la Llibreria Empúries a les 19h

- Divendres 12 d'abril a Berga a la Llibreria els 4 Cantons a les 19h

- Dissabte 13 d'abril a Palamós a la Llibreria La Gavina a les 20h

- Dimarts 16 d'abril a Tarragona a la Llibreria del Corte Inglés a les 19h

- Divendres 19 d'abril a Granollers a la Llibreria La Gralla a les 20h

domingo, 17 de marzo de 2013

PRIMERA PRESENTACIÓ DEL TU TAMBÉ POTS

A la Casa del Llibre de la Rambla Catalunya de Barcelona i acompanyats de David Bernabeu, segur que el teniu molt present, per les seves intervencions amb "Los Manolos" i Carles Torecilla Doctor en Màrqueting i Professor d'ESADE, col·laborador de Els Matins de TV3, El Hormiguero i de RAC 1.



En una sala plena de gom a gom i una fila 0 amb esportistes i experts protagonistes del llibre: Maria Vasco, Elena Congost, Carles Castillejo, Pep Marí, Juanjo Brau, Jaume Bartrés, Isa Arbonés,... i d'altres cares conegudes com: Laura Borras, Helena Garcia Melero, Xavier Bonastre, Ferran Martínez...


Cadascú ha fet la seva exposició el David Bernabeu com a mestre de cerimònies, a més d'explicar la seva visió del llibre, ha lloat i felicitat en Jordi, per la seva Professionalitat i "Savoir faire" del seu passat treballant plegats i que es consideren germans periodístics.




Nosaltres ens hem repartit la feina un servidor explicant el llibre, com va néixer, què relata, quina finalitat té, a qui va dirigit i què ens ha aportat... i en Jordi fent del que ès un gran periodista, apart d'un escel·lent escriptor. Ha comparat l'acte i el procès d'elaboració del llibre a un casament, ha fet de periodista copsant l'opinió de la fila 0, on s'hi trobàven els esportistes, experts i famosos.



La cloenda de l'acte l'ha fet Carles Torrecilla que ens ha explicat com extrapolar els valors dels esportistes al món de l'empresa, d'una manera molt amena i divertida.

Ens ho hem passat molt bé tots plegats, només ens resta agrair la presència del nombrós públic.

lunes, 11 de marzo de 2013

TU TAMBÉ POTS

Aquesta setmana és la del llançament del TU TAMBÉ POTS, el llibre que he escrit conjuntament amb el meu bon amic i periodista esportiu Jordi Sanuy.



Avui dilluns hem començat la setmana molt forts, pel matí acompanyats del Carles Castillejo hem estat al programa "Els matins" de TV3

 
Aquí teniu el link:
 
 
Per la tarda hem estat al Tot és possible de RAC1 amb l'Elisenda Camps.

 
Aquí teniu el link:
I això acaba de començar....