lunes, 14 de enero de 2013

FER ACTIVITAT FÍSICA UN DELS BONS PROPÒSITS D'AQUEST ANY

training


A aquestes alçades ja hauríem d’haver començat a practicar anglès, deixar de fumar i fer esport. És a dir, a fer realitat els propòsits pel 2013. El sedentarisme, una xacra entre la població infantil i juvenil, s’ha convertit en el gran enemic a batre. Ens hem plantejat avui justificar-vos alguns bons propòsits interessants, realistes i sobretot podríem dir tocant de peus a terra:

Hem trencat un mite que diu: “el fet de fer una activitat física molt intensa per cremar serveix per aprimar-nos” mentida!

La gent en funció de les seves limitacions i de la seva edat, han de marcar-se uns objectius realistes.

Per assolir millores en la nostre condició física hem d’estressar el cos una miqueta, sense aquesta mica d’estres no obtindrem canvis, però compte !!! si ens passem ho acabem pagant car, perquè el cos ens respon en forma de lesió.


      Si ens hem apuntat a un gimnàs cal que ens assessorem bé dels professionals que hi hagi. Si cal fer unes sessions individuals amb el professor fer-les, entrar a fer classes grupals sense fer-ho bé acaben passant factura.


En conclusió: Un bon propòsit pot ser fer més activitat física, però no de qualsevol manera!




sábado, 5 de enero de 2013

TU TAMBÉ POTS!

Aquí teniu el link del Blog del Nou llibre que està previst que surti el 4 de març. Un llibre que us pot ajudar a créixer no solament en el món de l'esport, sinó també a la vida.