domingo, 7 de febrero de 2010

UNA JORNADA INOBLIDABLE!!!!


El passat divendres dia 5 de febrer es va celebrar la VI Jornada de FISIO-COT de l'Hospital de l'Esperit Sant. Van ser un èxit rotund d'assistents més de 250 superant totes les previsions i de nivell dels ponents, tant metges com fisioterapeutes. No voldria desmerèixer les anteriors edicions de les mateixes, però aquestes hi ha hagut un nivell excepcional i es va fer un repàs molt complert de les principals afeccions traumàtiques (espatlla, colze, mà, dits, genoll, pelvis i peu) i dels seus abordatges de fisioteràpia.

Voldria emfatitzar en la unanimitat que hi va haver en tots els traumatòlegs destacant els coneixements de biomecànica dels fisioterapeutes i de la seva professionalitat i qualitat alhora de d'abordar les lesions.

La veritat és que després d'esmerçar molts esforços molta gent perquè sortissin d'allò més bé, un cop realitzades només em resta dir GRÀCIES A TOTS!!! ha estat GENIAL


He rebut forces emails, però vull acabar aquest escrit amb la Felicitació que vaig rebre del Pep Marí el meu psicòleg de capçalera i que ens va fer l'speech inaugural, i que diu així:


"Aquesta no serà una Jornada qualsevol, serà la Jornada que va posar les bases d'una nova manera d'entendre l'aplicació de la Fisioteràpia en estreta col·laboració amb la traumatologia... Fisioterapeutes als quiròfans i traumatòlegs als box..."



No hay comentarios: