viernes, 10 de agosto de 2012

AVUI HE SORTIT A PASSEJAR AMB EL XAVIER,XAVIER....DE LA SEGONA HORA DE RAC1

Avui 10 d'agost del 2012 natalici de la meva filla Ivet, ni fet expressament, he sortit a passejar amb el Xavier Perez del Programa "la Segona Hora de RAC1". Hem pogut conversar amb diferents persones al carrer de les seves postures i rutines habituals. I hem parlat també del meu darrer llibre: "Els Secrets del Fisioterapeuta" de Viena Edicions (http://secretsfisio.blogspot.com.es/) que en síntesi puc dir-vos que té 3 parts:



Si voleu escoltar l'entrevista entreu a: http://rac1.org/lasegonahora/ desitjo que us agradi i que el llibre us pugui ser de molta utilitat.


miércoles, 8 de agosto de 2012

TROBADA CELEBRACIÓ DELS 10 ANYS DEL "TOT ÉS POSSIBLE"


Aquests que veieu aquí a la foto bufant les espelmes del pastís podríem dir que són el "Nucli dur" del TEP (L'Elisenda, l'Esther, l'Àlex, en Blai i l'Ernest) Programa de Ràdio de RAC1. El passat dia 20 de juliol vaig poder assistir aquesta entranyable trobada, que la vam fer al Restaurant Casa Aliaga que ens van fer un menu exquisit, i en la que vaig poder conèixer a la resta de col·laboradors d'aquest gran equip que capitaneja a la perfecció l'Elisenda Camps.
Es tracta d'un programa de difusió de servei, que fa un any que hi col·laboro, i que vaig poder comprovar en directe que disposa d'un equip humà de col·laboradors genial, que són uns excel·lents companys i que vam poder gaudir d'una vetllada inoblidable.


Sóc la darrera incorporació d'aquest gran equip i estic molt content de poder formar-ne part. I que per a molts anys!