viernes, 29 de julio de 2011

AHIR VAIG DESCOBRIR UN RESTAURANT QUE VAL LA PENA!!!



Ahir a la nit vaig anar a sopar amb uns bons amics la Cuca i l'Ernest que ens van portar al Restaurant "Bohemic". La veritat és que va ser una vetllada inoblidable i molt recomanable.




Es tracta d'un "Bistrot" molt coquetó, amb una gent molt acollidora i un menjar boníssim, amb uns plats molt elaborats i un Xef excepcional (inquiet com jo, però en el seu camp) de reconegut prestigi, amb un gran bagatge en Francesc Gimeno. Us puc assegurar que hi tornaré!

jueves, 14 de julio de 2011

AVUI A LA DARRERA SECCIÓ DE LA TEMPORADA HEM FET LES MALETES



S'acosten les vacances i hem de fer les maletes i transportar-les. Una maleta força bona ergonòmicament parlant seria la que té quatre rodes, ja que la podem portar al costat i ens facilita el fet d'aixecar-la correctament quan toqui i de no patir estrebades inseditjades.



Ara bé, no perquè tingui rodes l'hem de carregar massa, perquè en algun moment l'haurem d'aixecar.


Avui hem acabat la temporada i aprofito per recordar:



"Si no ens en volem penedir, ens cal prevenir" ja que el lema estrella de la meva secció ha estat: "Els petits canvis ens porten Grans Beneficis"



Si voleu veure el video cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/3623310

domingo, 10 de julio de 2011

UN DIUMENGE AMB AMICS PER PALAMÓS



Tal i com podeu comprovar a la fotografia ha estat un diumenge genial en tots sentits, hi ha hagut temps per fer una mica de ciència, una mica de turisme i compartir un bon dinar i una bona tertulia. Val la pena anar a Palamós i encara més si portes uns bons anfitrions. Moltes gràcies Jordi i família! Ho repetirem!

sábado, 9 de julio de 2011

UNA SESSIÓ DEL FISIO-TEAM DIFERENT...



Avui dissabte hem realitzat una sessió clínica diferent. La convocatoria era entre les 10h30 i 11h a la platja. I abans de parlar de la fisioteràpia la nostra feina i la meva gran passió, hem jugat un partit de Futbol, on permeteu-me que n'abstregui les següents conclusions del mateix:


1era.- D'entrada he confeccionat els EQUIPS mixtes i el més igualats possibles, fet que ha quedat palès en el resultat final (6-6)


2ona.- Hem competit en EQUIP fet que fem a diari a la nostra feina i amb els mateixos companys.

3era.- Ha estat necessari parlar-nos, entendre'ns, sincronitzar-nos, ajudar-nos, en una paraula que és la que pretenia avui un servidor: "HEM FET EQUIP"


4arta.- Hem suat, lluitat, treballat, gaudit i rigut d'allò més.


5ena.- Hem repassat alguns valors molt importants per fer un BON EQUIP: Reconéixer els errors, demanar-nos favors o relleus, congratular-nos quan les coses surten bé, abraçar-nos i animar-nos tant quan es perd com quan es guanya i acabar felicitant-nos per la tasca duta a terme.



Després a la reunió tot és molt més planer malgrat les dificultats del moment. És evident que som uns quants dins el vaixell del Servei i cal que remem tots en la mateixa direcció, malgrat faci mala mar i cal esperar que mica en mica aconseguim tots NOSALTRES seguir navegant i arribant a bon port. Que veient-nos no en tinc cap mena de dubte que ho aconseguirem ;)


Per acabar vull dir-vos una cosa: "Em sento un PRIVILEGIAT de poder formar part d'aquest GRAN EQUIP"


sábado, 2 de julio de 2011

AQUESTA SETMANA HEM PARLAT DELS PERILLS DE CAMINAR AMB XANCLETES



Amb l'arribada de l'estiu també canviem de calçat. Però a vegades no tenim en compte quina mena de calçat ens convé més. Les xancletes, per exemple, que fins fa uns anys només les portàvem per anar a la platja, s'han convertit en un calçat diari.



Les xancletes se'ls hi ha de donar la utilitat que es mereixen, ja que sinó el que fan és fomentar les deformitats dels dits dels peus, el portar el peu molt deslligat facilita les possibles caigudes i com que són molt planes es sobrecarreguen els panxells. A més de vegades apareixen mals d'esquena per compensació.


Per acabar dir: "Per estar ben equilibrats, cal anar ben calçats!"


Si voleu veure el video, cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/3601350