sábado, 24 de abril de 2010

EL DIA DE SANT JORDI DE L’ANY 2010, PERDURARÀ EN LA MEVA MEMÒRIA PER LA POSTERITAT….

Ha estat un dia molt especial per a mi, donat que ha coincidit que he escrit un llibre i col·laboro al Programa de “Els Matins” de TV3, i això no és un fet habitual per un fisioterapeuta.
Ja m’he llevat amb un somriure als llavis, quan anava cap a Barcelona em venien molts records al cap però em quedo amb el símil que vaig dir quan vaig parlar per la televisió. Per a mi era ahir la meva Olimpíada particular, jo havia estat esportista intern al CAR de Sant Cugat i no vaig aconseguir la meva participació en uns jocs olímpics, però ara el meu repte particular és: “FER ARRIBAR LA FISIOTERÀPIA A TOTES LES LLARS CATALANES” i crec que ho estem aconseguint, és com la meva Olimpíada actual. La culminació ha estat el dia de Sant Jordi parlant per TV3, per Catalunya ràdio, per ràdio Sant Quirze, per ràdio Manresa i ràdio Blanquerna. A més de signar durant més de 5 hores llibres a la Rambla de Catalunya i rebent familiars,amics, coneguts, seguidors... un dia entranyable i memorable.
Anava baixant per la Rambla de Catalunya a les 9h del matí i era com la desfilada dels atletes a l’estadi olímpic, anava fent fotos, saludant a gent i ja no diguem quan vaig arribar a la Plaça de Catalunya al set de plató i zona de camions on hi havia les maquilladores, estilistes, redactores,bé tothom de la gran Família del Programa de “Els Matins”, però amb un dia tan assenyalat i festiu com és el de Sant Jordi.










Si voleu veure l'entrevista de TV3 cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/2857870


Després de la meva intervenció a la TV3, cap a la Rambla a signar llibres i moments màgics com el de la trobada amb la Sra. Antonieta, que va venir a que li signés el llibre i em va dir que no es perd cap dijous la Secció que faig de Fisioteràpia als Matins, o bé amb l’Ernest i la Cris la seva filla, que l’Ernest ara fa dos anys estàvem sopant i em vam vaticinar una etapa com la que estic vivint.




Per la tarda torn per la ràdio amb la Sílvia Cóppulo en el seu programa “El Secret” a Catalunya Ràdio, on vam explicar alguns secrets del llibre i destacar novament la importància de la tasca del fisioterapeuta en la PREVENCIÓ.
Si voleu escoltar l'àudio, cliqueu aquí: http://www.catradio.cat/audio/434107/Dia-a-dia





Per acabar novament signant a la Rambla Catalunya.


Mireu quina Presidenta més Guapa que té la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia, a més de ser una gran professional a la que admiro....



Quin dia de Sant Jordi més MERAVELLÓS!!!!!!!!!!!!!

jueves, 22 de abril de 2010

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE A MANRESA, ENTREVISTA A TV GIRONA I SIGNATURA DE LLIBRES A GIRONA

Ahir es va presentar el llibre a Manresa que la mateixa va córrer a càrrec del Sr. Gonzalo Lorza, sots director dels Estudis de Fisioteràpia de l'EUCS. Va ser tot un plaer poder compartir aquest moment amb diferents professors i alumnes.


Avui ha estat un dia força mogudet:

Aquest matí l'actualitat ha manat i ens hem saltat la secció de Fisioteràpia habitual dels dijous al programa "Els Matins" de TV3.


Al migdia m'han entrevistat a TV Girona on hem parlat del llibre: EL FISIOTERAPEUTA A CASA: CONSELLS PRÀCTICS PER MOURE'NS MILLOR i de la importància de la tasca del fisioterapeuta.




Per la tarda he estat signant llibres a la llibreria Empuries de Girona.





I demà, més ben dit d'aquí unes horetes a Barcelona....

Per a més informació www.lluispuig.cat

domingo, 18 de abril de 2010

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE A SABADELL I TORN DELS LAMPISTES ALS "MATINS" DE TV3

En companyia de la meva bona amiga Lídia Heredia, amb qui vaig compartir secció programa “els Matins” a la meva primera etapa, vam presentar el llibre a Sabadell el dimarts 13 d’abril. Èxit d’assistents més de 100 persones i repasàrem anècdotes del programa, així com també del llibre. (http://www.lluispuig.cat/)





El dijous passat fou els torn dels lampistes. Es tracta d'una professió que adopta diferents posicions: agenollats, enfilats, drets, fer forats a les parets, per tant, sobrecarreguen força algunes zones. Les zones més castigades són: la columna, espatlles i els genolls.


Analitzàrem les diferents situacions donant diferents solucions o compensacions.

Acabàrem dient: : “Els lampistes i el personal de manteniment, cal que tinguin cura dels seus moviments”
Si voleu veure el vídeo cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/2839150

sábado, 10 de abril de 2010

ENS HEM “MAQUILLAT” … ABANS D’ANAR A FER LES PRIMERES PRESENTACIONS DEL LLIBRE

Aquesta setmana ha estat una GRAN SETMANA!!!
El Barça TRIOMFANT i nosaltres presentant amb gran afluència de públic tant a Barcelona, com a Girona.
El dijous vam començar parlant de la professió MAQUILLADORA. Es tracta d’una professió que estant molta estona drets, amb una certa inclinació anterior, rotacions (per mirar el mirall, sempre al mateix costat).També hi ha força treball d’espatlles i braços. Explicàrem quines són les millors posicions i quins exercicis compensatoris es poden dur a terme.

Acabàrem dient: “Les maquilladores que es passen el dia maquillant, retocant i empolainant que no s’oblidin d’anar relaxant i estirant”





Si voleu veure el vídeo cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/2823710



Després a les 19h a la presentació del llibre a Barcelona, amb l’ajuda de Josep Cuní i el Dr. Miquel Vilardell, on van haver d’obrir les portes de la sala al ser més de 150 assistents.






I l’endemà a Girona amb la companyia del meu bon amic Martí Gironell, també vam omplir la sala concretament la de l’emblemàtica Fontana d’Or.




Ara la propera el dimarts 13 d'abril a les 19h a la llibreria ABACUS de SABADELL, amb la Companyia de la meva bona amiga Lídia Heredia.

Per a més informació: www.lluispuig.cat