miércoles, 22 de abril de 2009

COM PORTEN LES MOTXILLES ELS NENS...


Després de les vacances de Setmana Santa ens hem reincorporat a la vida diària i quotidiana, i plantejant-nos com portar els nens a l’escola i, sobretot, com s’han de portar aquestes motxilles tan carregades de llibres. A més explicàrem que hauríem de mirar d’evitar les estrebades als braços dels nens, així com portar-los al damunt de les espatlles. I continuarem passat Sant Jordi, perquè aquest tema dóna per més...

lunes, 13 de abril de 2009

DESPRÉS D'UNES MINI VACANCES, TORNEM A L'ESCOLA


Ens hem saltat una setmana, després d'aquestes mini vacances, però ara toca "Sant Tornem-hi". És per aquest motiu que aquest proper dijous parlarem de com portem i anem a buscar els nens a l'escola. Es tracta d'un tema que pot donar per més d'un programa. No us ho perdeu!

domingo, 5 de abril de 2009

AQUESTA SETMANA REALMENT SI!!! QUE HEM CUINAT


Amb l’ajut de la Lídia, hem explicat 3 activitats que realitzem molt sovint a la cuina: com agafar estris i coses dels prestatges dels armaris amb més correcció, com omplir els setrills d’oli o les gerres d’aigua de les seves respectives garrafes i com retirar i posar les olles al foc.

Podríem dir que hem arribat a dues conclusions “guanyadores”:

- La primera, que quan més lluny estigui la càrrega, que agafem amb els braços respecte el nostre cos, ens provoca més estrès i més compressió a nivell de la columna vertebral.

- La segona, que hem de procurar tenir més a l’abast tot allò que utilitzem més.

I vaig acabar ensenyant unes imatges de l’Isma Prados, tot dient: “que ell apart de fer-ho fàcil i cuinar molt bé, ho té tot molt a mà”. A més em considero un admirador seu, apart de les seves dots culinàries, per la seva capacitat de transmetre i arribar a la gent. Tant de bo, nosaltres siguem capaços de fer arribar a la gent: “COM MOURE’NS MILLOR”